Wie is Amanlovely?

De Weddingplanner van Nu!


Amanda is Amanlovely

Geboren in 1988 | woont in Den Haag | Getrouwd met Kees | samen 2 kinderen | en Ollie de hond

Houd van pizza, wijn, zon en reizen.

“De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet.” – Steve Jobs (Oprichter van Apple )

Mijn naam is Amanda Linssen-Blom en ik woon in Den Haag samen met mijn man, kinderen en hond. Na het behalen van mijn diploma als Professioneel Weddingplanner International, bij de Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland, heb ik in 2013 mijn bedrijf Amanlovely opgericht. Weddingplanner kunnen zijn, is een droombaan die voor mij is uitgekomen.

Van organisator tot motivator. Waar grenzen zijn is mijn flexibiliteit het grootst. Samen met mijn creativiteit leidt dat tot passende oplossingen. Dat hoort bij mij. Mensen echt leren kennen en verbinding maken. En helpen om jullie dromen te realiseren dat geeft mij zoveel energie, dat ik er dan ook mijn werk van heb gemaakt.

* Plezier

Uit oprechte interesse voor liefde, schoonheid en eeuwige trouw heb ik een opleiding gevolgd voor het beroep Weddingplanner om mensen professioneel te kunnen begeleiden. Ik ben ambitieus waardoor ik mijzelf graag ontwikkel met verschillende cursussen. Ik werk met veel passie en creativiteit aan jullie dromen om de mooiste dag te creëren. Leren en anderen helpen dat is wat mij energie geeft!

* Perfectie

Van organisator tot motivator. Waar grenzen zijn is mijn flexibiliteit het grootst. Samen met mijn creativiteit leidt dat tot passende oplossingen. Dat hoort bij mij. Mensen echt leren kennen en verbinding maken. En helpen om jullie dromen te realiseren dat geeft mij zoveel energie, dat ik er dan ook mijn werk van heb gemaakt. Heeft u speciale wensen? Geen probleem! Amanlovely staat dag en nacht voor u klaar en maakt het onmogelijke mogelijk!

* Presentatie

De Weddingplanner van Nu! werkt mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, afgekort MVO en biedt daarom ook advies op afstand! Ik werk zo veel als mogelijk digitaal (papierloos) en gebruik Video Bellen om de gesprekken zo persoonlijk mogelijk te houden. Hierdoor kan Amanlovely de bereikbaarheid vergroten, kosten verlagen en flexibele werktijden hanteren. En prettig voor u! Contact opnemen? U kunt mij gemakkelijk en online bereiken!

"Plezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk."
- Aristoteles (Griekse filosoof)